Niels Scholten, lijsttrekker voor Volt Arnhem.
Niels Scholten, lijsttrekker voor Volt Arnhem. Foto:

Generatie Volt: denk Europees, doe lokaal!

De klok tikt. Het is tijd om te werken aan onze toekomst. We moeten loskomen van versleten denkbeelden uit het verleden. We kunnen niet wachten met oplossingen voor dringende problemen zoals de klimaatcrisis, het woningtekort en de groeiende kansenongelijkheid. 

Arnhem verdient een partij die komt met verfrissende plannen en oplossingen die echt werken.

Wij zijn die partij, wij zijn Volt. Wij geloven dat betere samenwerking de enige, echte manier is om de uitdagingen van de 21e eeuw aan te pakken. Wij denken Europees, maar dóén lokaal! 

Stem je Volt, dan schreeuw je om nuance. Bij veel mensen leeft een gevoel van angst. Angst voor de ander. Angst voor verandering. Nog nooit is angst de motor geweest van vooruitgang. Het leidt enkel tot stilstand. Maar wie durft te dromen, kan bergen verzetten. Volt gelooft dat het tijd is voor een nieuwe generatie in de politiek. Dat het tijd is voor nuance, ambitie en verbinding. 

Volt als schakel, mensen als drijvende kracht

Met onder andere onze plannen voor de woningmarkt, zorgen we voor sociale rechtvaardigheid. We willen experimenteren met het basisinkomen, waardoor sociale ongelijkheid wordt aangepakt. We investeren in cultuur, maar maken dit wel diverser en inclusiever. 

Alles is mogelijk in een Arnhem dat samenwerkt! Volt als schakel, mensen als drijvende kracht. 

Meer informatie? Kijk dan op arnhem.volteuropa.org en check ons verkiezingsprogramma.

Afbeelding