Voor Elkaar in Arnhem biedt helpende hand

ARNHEM - Heb je behoefte aan een helpende hand, praktische ondersteuning of een luisterend oor? Klop aan bij Voor Elkaar in Arnhem. 

Even een boodschap doen, een klein klusje uitvoeren, de hond uitlaten of een praatje maken. Niet altijd lukt het om dit zelf of met behulp van je omgeving op te pakken. Bijvoorbeeld omdat je (tijdelijk) de deur niet uit kan. Voor deze vragen en meer kan je terecht bij Voor Elkaar in Arnhem. Arnhem kent ontzettend veel organisaties die werken met vrijwilligers. Maar bij welke kun jij het beste terecht? Voor Elkaar in Arnhem zorgt dat jij met jouw vraag op de juiste plek terecht komt. 

Voor Elkaar in Arnhem is op de volgende manieren te bereiken: via www.voorelkaarinarnhem.nl, via tel. 026 - 3127702 (maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur) of via info@voorelkaarinarnhem.nl

Heb jij wat tijd over en wil jij je (tijdelijk) inzetten bij een (vrijwilligers)organisatie in Arnhem? In de vacaturebank van vrijwilligerscentrale Arnhem vind je een groot aantal vrijwilligersvacatures, zowel voor kort- als langdurende vragen. Neem een kijkje op www.vrijwilligerscentralearnhem.nl. Vindt u het moeilijk om te kiezen of weet u nog niet zo goed wat u wilt? Vrijwilligerscentrale Arnhem denkt graag met u mee. Een coach kan u ondersteunen in uw zoektocht naar passend vrijwilligerswerk.