Online ouderavond 'Je kind beter in balans', deelname anoniem en gratis

ARNHEM - Mijn dochter trekt zich steeds vaker terug op haar kamer, is dat normaal? Mijn zoon heeft een kort lontje en heeft nergens plezier meer in, wat kan ik doen? 

Hoe ga ik met mijn dochter in gesprek als zij zich voor mij afsluit? Wat doen andere ouders als ze hun kind niet in beweging krijgen? Zijn dit herkenbare vragen? U bent niet de enige die zich zorgen maakt om uw kind. Daarom verzorgt Pro Persona Connect op dinsdag 14 december van 19.30 tot 21.00 uur een online ouderavond over stress, angst en somberheid bij kinderen op de basisschool. De online bijeenkomst heeft als titel: 'Je kind beter in balans'. 

Deze online ouderavond is speciaal bedoeld voor ouders uit de gemeenten Arnhem en Lingewaard. Deelname is anoniem en gratis.

Tijdens deze avond krijgt u antwoord op vragen als: Wat is stress, angst en somberheid?; Hoe herken ik deze klachten bij mijn kind? Waar moet ik alert op zijn? Wat kan ik doen om klachten bij mijn kind te verminderen en de mentale weerbaarheid te versterken? Waar kan ik terecht als ik er zelf niet meer uit kom?
Als u wilt deelnemen dan graag aanmelden via preventie@propersona.nl. Na aanmelding ontvangt u een link naar de besloten bijeenkomst in Zoom op dinsdag 14 december en uitleg hoe u Zoom kunt gebruiken. De bijeenkomst is online, is daardoor coronaproof  en gaat dus altijd door.