Remco Eggenhuizen met kerstboom en EasyFix kerstbomenstandaard.
Remco Eggenhuizen met kerstboom en EasyFix kerstbomenstandaard.

Jaarlijkse kerstbomenverkoop bij kwekerij Eggenhuizen: weer een zeer ruime keuze

ARNHEM – De december feestmaand is weer aangebroken, tijd om de kerstboom op te zetten voor een extra stukje gezelligheid in uw huis of tuin. Bent u op zoekt naar een echte Nederlandse kerstboom, dan bent u bij de familie Eggenhuizen aan het juiste adres.

Sinds jaar en dag verkoopt eigenaar Remco Eggenhuizen al kerstbomen vanuit zijn erf aan de Mooieweg in de wijk Rijkerswoerd. Vanaf heden is bij de familie Eggenhuizen de kerstbomenverkoop weer begonnen. 

Ook dit jaar kunt u er weer terecht voor de zelfgekweekte kerstbomen uit eigen kwekerij van Hollandse bodem. "Wij verkopen verschillende soorten bomen zoals de Blauwspar, Zilverspar, Fijnspar en de Nordmann in diverse maten; van een halve meter tot zes meter hoog. Ook is er keuze in kerstbomen met kluit en een boom zonder kluit." 

Doordat de kerstbomen pas vanaf afgelopen donderdag van het veld zijn gehaald, blijven ze lang vers en kunnen de bomen langer bij u thuis staan. Hierdoor vallen de naalden ook minder uit.

Mede doordat de familie Eggenhuizen de bomen zelf kweekt en de bedrijfskosten hiermee laag kan houden, kunnen zij de bomen tegen bijna inkoopprijzen verkopen. Hierdoor is de familie Eggenhuizen de goedkoopste kerstbomen verkooppunt uit de regio!

Nieuw

Vanaf heden exclusief verkrijgbaar de EasyFix (bekend van TV) kerstbomenstandaard. Hiermee staat uw kerstboom snel, eenvoudig en honderd procent kaarsrecht.

Openingstijden

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag vanaf 09.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De kerstbomen kunnen uitsluitend contant betaald worden.
Kwekerij Eggenhuizen, Mooieweg 21 Arnhem (Rijkerswoerd), tel. 026-3236406.