Veel belangstelling voor de Informatieavond.
Veel belangstelling voor de Informatieavond. Foto:

Veel belangstelling voor groene mbo opleidingen

di 16 nov 2021, 16:15

VELP - “Wat een geluk dat we vanavond sfeer mogen proeven bij Aeres MBO Velp”, aldus een bezoekster van de onlangs gehouden Informatieavond. De groene en creatieve mbo-school in Velp hield een open avond voor belangstellenden van de opleidingen Bloem, Styling & Design en de hoveniersopleiding.

"Het was een goed bezochte avond. Er werden veel vragen beantwoord door de studenten en docenten over de groene opleidingen die in Velp gegeven worden", aldus de organisatie van de Informatieavond. 

"Je merkt dat er veel werk is in deze branche. Bloemisten en hoveniersbedrijven tippen hun toekomstige werkne(e)m(st)ers om de opleiding bij Aeres te volgen. Aeres Velp staat goed aangeschreven, is een groene hotspot voor de hoveniersbranche en was het eerste Floral Education Center van de Koninklijke VBW (vereniging bloemist winkeliers). Dit houdt in dat er een nauwe samenwerking is tussen het bedrijfsleven en het groene onderwijs om tot meer instroom en kwalitatief hoogwaardige uitstroom te komen."

De Lerende Regio Arnhem organiseert proeflessen voor klas 3 vmbo in de week van 29 november. Bij Aeres MBO Velp is nog plek om je aan te melden voor de proefles van de hoveniersopleiding of bloem op 29 november en Styling & Design op 2 december. Voor meer informatie bel 088-0205200 of mail naar velp@aeres.nl.