Peuterspeelzaal Moriaantje.
Peuterspeelzaal Moriaantje.

Peuterspeelzaal Moriaantje: spelend leren in het groen

wo 17 nov 2021, 13:04

ARNHEM - In de Arnhemse wijk De Laar Oost staat een peuterspeelzaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar: Peuterspeelzaal Moriaantje, gevestigd in Wijkcentrum ‘De Kroon’ aan de Randweg 2. 

"We delen het wijkcentrum met een Zorgboerderij. Om ons heen is er, naast een fantastische kinderboerderij, veel groen te vinden. We hebben een mooie buitenspeelplaats die uitnodigt tot spelen."

"We geven alle kinderen de kans zich zo optimaal mogelijk te ontwikkelen in hun eigen tempo. Veel ouders geven aan dat een peuterspeelzaal hun kind erg helpt in de voorbereiding naar de basisschool. We werken daartoe met een gestructureerd programma dat veel kinderen fijn vinden. Zo leren peuters bijvoorbeeld in de kring op hun beurt te wachten en met elkaar rekening te houden. Samen spelend leren is een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van de peuters die bij ons komen. Aan iedere peuter bieden we een VVE-programma aan en alle peuters zijn bij ons welkom." Bel voor een afspraak met 06-82487471 of 06-82571416. Meer info: www.spa-spo.nl.