Inschrijven voor Music Circus Arnhem

do 17 nov 0011, 19:24 Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Popcentrum Jacobiberg en Luxor Live presenteren 5 maart 2022 Music Circus Arnhem.  Na twee zeer geslaagde edities pakken ze ditmaal nog groter uit en aanmelden is nu al mogelijk. 

Muzikanten, performers, dj’s en andere artiesten vinden bij Music Circus een plek om in een gelegenheidsformatie toe te werken naar het liveoptreden in 2022. Dit gebeurt onder begeleiding van ervaren coaches van Popcentrum Jacobiberg. Music Circus draait om het samenbrengen van diverse stijlen muziek.  Aanmeldingen voor Music Circus via: https://jacobiberg.nl/jacobiberg-musiccircus-2022/

Er stonden tijdens de vorige edities voornamelijk bands op de planken. Maar er is zeker ook ruimte voor elektronische muziek. 

Beoefen jij een discipline anders dan muziek, maar sta jij open voor een vernieuwende samenwerking of heb jij ideeën voor een cross-over project? Meld je dan ook aan om meer informatie te ontvangen. “Niets is te gek, samen kijken we hoe we deze creatieve en artistieke dromen mogelijk kunnen maken en een sensationele muzikale show kunnen neerzetten”, aldus de organisatie.

“Dus, durf jij de uitdaging aan om nieuwe mensen te ontmoeten, je muzikaal uit te laten dagen en heb je zin om deel te nemen aan het tofste event van 2022? Dit is je kans, grijp ‘m! Jouw moment om te shinen begint namelijk gelijk met de aanwezigheid van een enthousiast publiek in de grote zaal van poptempel Luxor Live! Nodig dus al je vrienden uit. Music Circus wordt een explosie aan creativiteit van alles wat in Arnhem en omstreken rondloopt!”