Heiligenwandeling over landgoed Mariëndaal

wo 17 nov 2021, 17:20 Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen houden op woensdag 1 december een gezonde wandeling over landgoed Mariëndaal. 

“December is een gezelligheidsmaand. We tafelen lang, zitten veel binnen en nuttigen de nodige lekkernijen. Om de feestmaand een beetje gezond door te komen, moeten we natuurlijk wel af en toe de benen strekken. Trek er daarom op uit met de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen”, aldus Geldersch Landschap & Kasteelen.

“De boswachter neemt u 1 december mee over Mariëndaal. Onderweg krijgt u informatie over de geschiedenis van de heiligman en andere belangrijke mensen in de lokale geschiedenis, met natuurlijk veel aandacht voor natuur en cultuur. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

De wandeling start om 13.30 uur en duurt ongeveer  2 tot 2,5 uur. Afstand: ca. 4 km. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/activiteiten.

Geldersch Landschap & Kasteelen beheert natuurterreinen, kastelen en landgoederen. Ze wil de karakteristieke rijkdom van Gelderland behouden en beschermen zodat iedereen er nu en in de toekomst van kan genieten.