Optreden Klarendal Jazzorkest verplaatst van 14 november naar 20 februari

vr 12 nov 2021, 15:02 Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Een optreden van Klarendal Jazzorkest zondag 14 november in Club Rembrandt in Arnhem gaat niet door. Het coronavirus gooit roet in het eten. Het optreden is nu verplaatst naar 20 februari 2022.

De leiding van Club Rembrandt kwam zelfstandig tot de overtuiging dat de veiligheid in het geding kwam: te veel mensen zouden in een relatief beperkte ruimte bijeenkomen.

Klarendal Jazzorkest timmert aan de weg met spannende arrangementen voor big band, onder leiding van Guus Tangelder. Kennelijk is daar een steeds omvangrijker publiek voor te vinden. Het optreden van 14 november bood ook ruimte aan interessante gastvocalisten: Joanne Belgrave en Ralph van Zwieten. Graag hadden de musici zich dus gepresenteerd op een nieuw, fris Arnhems jazzpodium. De teleurstelling is dan ook groot, zowel bij het orkest als bij Club Rembrandt.

Tickets blijven geldig

Onmiddellijk is een nieuwe datum voor het optreden vastgesteld: zondagmiddag 20 februari 2022, om 15.00 uur. Hopelijk zijn tegen die tijd de coronaberichten minder zorgelijk en zijn de maatregelen weer versoepeld.

De gekochte tickets voor het geplande concert op 14 november blijven geldig voor 20 februari 2022. Maar wie op die datum niet kan of wil, krijgt zijn geld terug via de online ticketservice (Eventgoose).

Meer weten?

Kijk op www.klarendaljazzorkest.nl of www.clubrembrandt.nl