Dit is Pia. Zie Verhuisdier van de week.
Dit is Pia. Zie Verhuisdier van de week. Foto:

Verhuisdier van de week

ARNHEM - Pia is een (nog) ongesteriliseerd teefje van 7 maanden oud. Pia is een lief, sociaal en aanhankelijk meisje, die het met alles en iedereen kan vinden. Ze speelt graag met andere honden en ook met katten kan ze prima overweg. We zijn op zoek naar een baasje/gezin, die onvoorwaardelijk voor een nieuw gezinslid willen gaan en die Pia willen leren en laten zien hoe leuk en fijn het leven als huishond kan zijn. Pia heeft haar prikjes gehad, is gechipt en heeft een eigen paspoort. Wie heeft er een gouden mandje klaarstaan voor dit ontzettende leuke en lieve dametje? Maak een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te kijken of jullie een match zijn.

Verkoopexpositie

ARNHEM - Na de korte preview in oktober houdt circa...dit aan de Janssteeg 5a in Arnhem van zaterdag 13 november tot en met zondag 5 december opnieuw een verkooptentoonstelling in het kader van Multiple Art Store / MAS. Met opnieuw een veelheid aan ter verkoop aangeboden kunstwerken met prijzen die variëren van minimaal 15 tot maximaal 500 euro. 

Zoektocht naar kinderen van
familie Van Sante

ARNHEM - Op de hoek van de Gravenstraat/Boulevard Heuveling in Arnhem was ooit kapsalon Van Sante gevestigd. Huub Verweijen wil graag in contact komen met een of meerdere kinderen uit dat gezin. Kinderen (Frans, Toon en Tonny) die inmiddels de 70 zijn gepasseerd. Informatie kunt u mailen naar haver6521@gmail.com..

Eendracht: 'We mogen weer'

OOSTERBEEK - Zaterdag 27 november is het zover, dan verzorgt Eendracht onder het motto 'We mogen weer' een optreden in Concertzaal Oosterbeek aan Rozensteeg 3 in Oosterbeek. Het gezelschap brengt bekende melodieën uit onder meer The Lion King, The Phantom of the Opera en Bohemian Rhapsody ten gehore. Aanvang 20.00 uur. Met optredens van fanfareorkest en JES! Arnhem. Tickets 5 euro, bestellen via ticketseendracht@gmail.com.

Kunstuitleen in Modekwartier

ARNHEM - De Kunstuitleen toART heeft zich gevestigd aan de Hommelstraat 65 in Arnhem, het voormalig onderkomen van Loesje. Een plek waar Arnhemmers kunst kunnen kijken, lenen en kopen. Behalve een kunstuitleen is er ook een galerie te vinden. In de City Gallery zijn wisselende presentaties te zien van kleine werken van kunstenaars uit de regio. Tot 1 januari 2022 zijn aquarellen te zien van Petra Dijkers. Wordt u  in december lid van Kunstuitleen toArt en huurt u direct een kunstwerk,  dan ontvangt u een welkomstcadeau. Openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. Meer info: www.toart.nu.

Herdenking
omgekomen
Arnhemse Joden

ARNHEM - Zondag 14 november heeft de jaarlijkse herdenking plaats van de tijdens de Tweede Wereldoorlog omgebrachte 1.500 Arnhemse Joden. Die herdenking is bij het Joods monument op de hoek Jonas Daniël Meyerplaats/Kippenmarkt, nabij de Eusebiuskerk. Aanvang 11.00 uur. Sprekers zijn burgemeester Marcouch en opperrabbijn Jacobs. Ook is er een scholenbijdrage met dit jaar het Thomas a Kempiscollege. De Covidmaatregelen worden gevolgd.