Kunstcafé over pop-up expo Van Gogh

ARNHEM - Het Kunstcafé van donderdag 11 november heeft plaats in De Burcht, dat is het restaurant naast De Drie Gasthuizen, aan de Rosendaalseweg 485 in Arnhem van 10.30 tot 12.00 uur. 

Onderwerp: de Van Gogh kunstexpositie voor ouderen in woonzorglocaties. Vrij entree. Live muziek wordt verzorgd door Rogelio.
In samenwerking met bewoners van zorginstellingen ontwikkelde het Van Gogh Museum ‘Het land van Van Gogh': een POP-UP EXPO voor ouderen, hun familieleden en medewerkers. De tijdelijke en op maat gemaakte expositie reist door Nederland en strijkt in november neer bij de woonzorglocaties van DrieGasthuizenGroep. Aan de hand van zeven levensgrote afdrukken van werken uit de Van Gogh Museum collectie (zoals Korenveld met kraaien en De aardappeleters), neemt Emiel van de Borst u mee langs verschillende landschapswerken van Van Gogh. Niet alleen leert u meer over Van Gogh als landschapschilder, maar biedt de pop-up expositie gespreksstof, een manier om anderen te ontmoeten en iets om naar (uit) te kijken.