Mike Boddé.
Mike Boddé. Foto:

Drie muzikanten in De Verzameling

WESTERVOORT - Zaterdagmiddag 20 november treden Mike Boddé (piano), Bart van Lier (trombone) en Jasper Somsen (contrabas) op in De Verzameling aan de Brouwerslaan 1a in Westervoort. Aanvang 16.30 en 20.00 uur. Meer informatie en kaarten: www.deverzameling.nl.

Bart van Lier is de belangrijkste trombonist van zijn generatie in de conventionele jazzstijlen. Hij begint als studiomuzikant, ontwikkelt zich geleidelijk tot toonaangevend solist en wordt later ook een belangrijke mentor van een complete trombonegeneratie. Als jazzimprovisator combineert hij een grote fijnzinnigheid en een uitgekiende techniek.

Mike Boddé is een Nederlandse pianist, voormalig cabaretier en stemmenimitator. Hij maakte ooit deel uit van het duo Ajuinen & Look. Samen met Thomas van Luyn maakte hij één programma dat bestond uit een aaneenschakeling van absurde sketches en liedjes. 

Zijn stem is bekend van het cabaretpanel in Spijkers met Koppen op Radio 2. In 2003 maakt Boddé zijn eerste soloprogramma. Hij sloeg een andere weg in met veel liedjes. Hij is het beste te omschrijven als een stand-up musician.

Contrabassist, componist en producer Jasper Somsen studeerde af in zowel Jazz als Klassieke contrabas. Naast performer is Jasper Somsen een gerenommeerd studioproducer.