Het team van Pearle Opticiens Arnhem Ketelstraat opent de locatie aan Ketelstraat nummer 3.
Het team van Pearle Opticiens Arnhem Ketelstraat opent de locatie aan Ketelstraat nummer 3.

Pearle Opticiens Arnhem Ketelstraat biedt nieuwste winkelconcept

Algemeen

ARNHEM – Op vrijdag 29 oktober heeft Pearle Opticiens Arnhem Ketelstraat feestelijk haar deuren geopend op een nieuw adres. Het Pearle team verwelkomt je graag in de vernieuwde winkel aan de Ketelstraat 3 in Arnhem.

“De nieuwe winkel is volgens het allernieuwste winkelconcept, we zijn dan ook supertrots dat we in Arnhem deze mooie nieuwe Pearle winkel hebben”, vertelt Rogier Hofmeijer, bedrijfsleider van deze vestiging. “De winkel is ruim opgezet en op de toekomst voorbereid. We verwelkomen je graag in de vernieuwde winkel!”

Vernieuwd én vertrouwd

Toch is niet alles nieuw: alles draait om goede service en deskundig advies: “We willen echt weten wat elke klant belangrijk vindt, zodat iedereen tevreden de winkel verlaat met precies de juiste bril of lenzen.”

Openingsactie

Kom langs bij Pearle Arnhem Ketelstraat en profiteer van de aantrekkelijke alle monturen 1 euro actie! De actie is alleen geldig bij Pearle Arnhem Ketelstraat en loopt van 29 oktober t/m 5 november. Vraag naar de voorwaarden in de winkel. Maak snel een afspraak op www.pearle.nl/afspraak-maken of bel naar tel. 026 – 351 4679. Je kunt ook zonder afspraak langskomen aan de Ketelstraat 3 in Arnhem. De winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend. 

Over Pearle

Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Zij bieden het breedste assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Maak een afspraak bij de winkel voor een Goed Zicht Gesprek. Ze starten deze afspraak met een intake, vervolgens voeren deskundige opticiens de oogmeting uit (gratis, met een waarde van €30) en tot slot ontvang je een persoonlijk en passend advies over een zichtoplossing die past bij jou en jouw lifestyle.

Pearle staat voor een goede service en is altijd dichtbij: via pearle.nl of maak snel een afspraak en kom langs. Meer informatie? Kijk op www.pearle.nl