Concert Lumière du jour door Cappella ad Fluvium

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Projectkoor Cappella ad Fluvium brengt zaterdag 20 en zondag 21 november onder leiding van Peter-Paul van Beekum het programma Lumière du jour ten gehore. Met dit programma neemt het koor u muzikaal mee langs de liefde in vele gedaanten, vrijheidsstrijd, smeekbeden en bezinning. Het programma bevat oude èn moderne muziek, van Louis Andriessen, Debussy, Escher, de Leeuw, Manneke, Josquin des Prez, Ravel, Saint-Saëns.

De concerten vinden plaats 20 november om 20.00 uur in Wijkcentrum de Bakermat aan de G.A. van Nispenstraat 139 in Arnhem en 21 november om 15.30 uur in de Sint Janskerk aan de Nieuwstadskerksteeg 2 in Zutphen.

Lumière du jour gaat over hoop, geloof en liefde in tijden van chaos en onzekerheid. In dit Frans-Nederlandse programma zingt Capella ad Fluvium over thema’s die passen bij de periode die we langzaam en (on)zeker achter ons laten.We hebben de afgelopen anderhalf jaar noodgedwongen fysiek afstand moeten nemen van andere mensen, terwijl juist de aanraking van geliefden troost biedt in moeilijke tijden.

Entreeprijs 15 euro in de voorverkoop (via www.adfluvium.nl). Aan de kassa 18 euro, CJP / studenten 10 euro. Er is een geldig toegangsbewijs in de corona check app nodig voor deze concerten.

www.adfluvium.nl