Een still uit de tv-spot van Morgana. (Foto: Lynn van Woudenbergh)
Een still uit de tv-spot van Morgana. (Foto: Lynn van Woudenbergh) Foto:

TV-commercial Morgana
gedraaid in Sonsbeekpark

‘ARNHEM - ’Sinds kort zijn wij met Morgana op tv! Heb jij ons al voorbij zien komen? En is het je dan ook opgevallen dat een van de commercials hier in Arnhem opgenomen is? In ons mooie Sonsbeek park! Het allerleukste is nog wel dat er geen acteurs in de commercial te zien zijn maar onze eigen klanten, en daar mogen we zeker trots op zijn!

Het is alweer 5 jaar geleden dat Damminga zich aansloot bij Morgana en zich vestigde op de woonboulevard van Arnhem. Damminga staat al ruim 60 jaar in Arnhem en omstreken bekend als de slaapspecialist. Bij Morgana Damminga willen we jou goed leren kennen voordat we een slaapadvies geven. Ieder lichaam is namelijk uniek en verdient een eigen slaapoplossing. Daarom kun je bij ons de slaaptest doen. Met behulp van deze slaaptest komen we erachter welk bed bij jouw lichaam past en voel jij direct wat goed en gezond slapen voor jou kan betekenen. En dat met 365 dagen slaapgarantie om het verschil in goede nachtrust zelf te ervaren.

Kom eens langs in onze winkel of maak online een afspraak voor de slaaptest en persoonlijk advies. Je bent welkom in onze showroom Morgana Damminga, Venlosingel 21-1 in Arnhem-Zuid, tel. 026 - 442 51 08, www.damminga.nl.