Ga zaterdag 30 oktober mee voor een exclusieve avondwandeling in het park van kasteel Rosendael.
Ga zaterdag 30 oktober mee voor een exclusieve avondwandeling in het park van kasteel Rosendael. Foto:

Op pad tijdens de Nacht van de Nacht

ROZENDAAL - De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen houden op zaterdag 30 oktober een exclusieve avondwandeling in het park van kasteel Rosendael. 

Vanaf zonsondergang is het park normaal niet toegankelijk, maar voor deze excursie in het kader van de Nacht van de Nacht wordt een uitzondering gemaakt. Ga mee met de boswachter en beleef het park in de avond. Geniet van de verhalen over de geschiedenis die de boswachter te vertellen heeft. Neem een klein zaklampje mee want het kan erg donker zijn op Rosendael. Vooraf online reserveren is noodzakelijk. 

Start: 19.00 uur. De wandeling duurt circa 2 uur. Deelname: 8,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 5,00 euro p.p., donateurs GLK 3,00 euro op vertoon van een geldige donateurspas. Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/activiteiten.
Geldersch Landschap & Kasteelen beheert natuurterreinen, kastelen en landgoederen. Ze wil de karakteristieke rijkdom van Gelderland behouden en beschermen zodat iedereen er nu en in de toekomst van kan genieten. Met steun van donateurs, vrijwilligers, bedrijven, overheid en Nationale Postcode Loterij.