'Het Groot Dictee' bij Rozet

ARNHEM - NPO 1 presenteert zaterdag 6 november het Groot Dictee der Nederlandse Taal. Enthousiaste deelnemers zijn welkom om het dictee bij te wonen in Rozet aan de Kortestraat 16 in Arnhem. "Een leuke uitdaging om te zien of je taalgevoel nog scherp is", aldus Rozet. 

Omdat het groot dictee landelijk wordt uitgezonden en exact om 11.00 uur begint, is de inloop vanaf 10.15 uur. "Om 11 uur zitten we allemaal klaar met pen en papier om een schitterende prestatie neer te zetten. Het is na al die jaren een evenement, dat veel mensen verleidt om het schoolbankgevoel weer op te zoeken. Concentreren is het devies! Niks geen lantefanteren of is het toch lanterfanteren?"  

Om 11.00 uur start het voorlezen van deze vierde radioversie van het dictee. Aansluitend wordt het nagekeken en zal een deskundige jury een winnaar aanwijzen. Na het dictee is er een inspirerende programma die men kan bijwonen. De bijeenkomst duurt tot 13.00 uur. Deelname is gratis, maar geef je wel op. Dat kan via activiteiten.rozet.nl/3401/groot-dictee-der-nederlandse-taal