Afbeelding
Foto:

Javier Guzman is scherp van tong

ARNHEM - Op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober speelt Javier Guzman een try-out van zijn vierde Oudejaarsconference in het Posttheater Arnhem. Een memorabel jaar moet besproken worden. Guzman is scherp van tong, absoluut niet kritisch en is nooit politiek incorrect. Hij beschrijft een prachtige wereld met zo nu en dan misverstanden. Guzman neemt het jaar met je door, zoals alleen hij dat kan. Hij bijt zichzelf vast in het nieuws. Belangrijk of onbelangrijk, het maakt niet uit, humor komt aan het licht. Dat belooft een avondje onbelemmerd lachen.  Aanvang 20.30 uur, entree 19,50 euro.

Aanmelden voor Kunstmarkt

ARNHEM - Verdient uw kunstwerk ook een podium? Meld u zich dan aan voor de Kunstmarkt zaterdag 20 november in Rozet aan de Kortestraat 16 in Arnhem. De markt is van 11.00 tot 16.00 uur. Aanmelden via h.ven50@upcmail.nl. De organisatie zoekt deelnemers die zich bijvoorbeeld bezighouden met schilderen, etsen, aquarellen, potloodtekeningen, beeldhouwen, keramiek, glas, sieraden, textiel, poppenmakerij of fotografie. Info: www.rozet.nl/nieuws..

Vrouwenkoor zoekt leden

ARNHEM - Vrouwenkoor Klankkleur is weer voorzichtig begonnen met samen zingen. Het koor is op zoek naar versterking. Als je interesse hebt en kennis wil maken, bezoek dan de open repetitie op donderdag 18 november. Klankkleur zingt in de Jenaplanschool de Sterrenkring aan de Blekerstraat 2 in Arnhem (Spijkerkwartier). De open repetitie start om 20.00 uur.  Als je die avond niet kunt komen, kun je je aanmelden om een paar repetitie-avonden mee te maken, om te bepalen of het koor iets voor jou is. Aanmelden via Tineke Teeuwen, tel. 06-37553541.

Open kerk 

ARNHEM - De Oud-Katholieke Kerk aan de Adolf van Nieuwenaarlaan 1 in Arnhem is maandag 1 november vanwege Allerzielen/Allerheiligen vanaf 15.00 uur open voor publiek. Men kan desgewenst een kaarsje aansteken voor overleden dierbaren, de stilte opzoeken en/of een kopje koffie drinken. 

Persberichten 

ARNHEM - Heeft u een persbericht voor de redactie van de Arnhemse Koerier? Ga naar de website van deze krant en klik op Nieuws aanleveren.