Robert Vink en Rienk van der Ley, franchisenemers van de vernieuwde SNS Winkel in Arnhem.
Robert Vink en Rienk van der Ley, franchisenemers van de vernieuwde SNS Winkel in Arnhem.

SNS in Arnhem-Centrum weer open

Algemeen

ARNHEM - Na een verbouwing van 3 weken opent zaterdag 23 oktober de vernieuwde SNS winkel in Arnhem in de Koningstraat 25. Door de verbouwing kunnen de SNS Adviseurs klanten nog beter van dienst zijn. 

Klanten van SNS kunnen in de winkel terecht voor hun dagelijkse bankzaken, zoals het afsluiten van een betaal,- of spaarrekening, hypotheek of verzekering. Maar ook voor advies op maat. De verbouwing van de winkel past geheel in de ambitie van SNS om klanten een persoonlijke dienstverlening te bieden.

Robert Vink en Rienk van der Ley, franchisenemers van de vernieuwde SNS Winkel in Arnhem, zijn zeer tevreden over de nieuwe uitstraling van de winkel: “Na de verbouwing kunnen we onze klanten nog beter en persoonlijker helpen. De balie is vervangen door een ontvangstplek waar we op een prettige manier in gesprek met de klant kunnen gaan. En door het warme huiselijke interieur voelen mensen zich sneller thuis om toch die ene lastige vraag over geldzaken te stellen.” 

“Aan de Koningstraat stappen mensen makkelijk binnen. Hier vinden ze een persoonlijk klantteam, die ze ook rechtstreeks kunnen bellen. Het maakt bij SNS niet uit hoe onze klanten contact met ons opnemen, ze komen altijd uit bij hun vaste aanspreekpunt. Wel zo fijn en vertrouwd.” 

“En met de SNS Eén-tweetje app kunnen onze klanten zelfs digitaal een persoonlijk adviseur uit ons team kiezen, zodat ze ons altijd binnen handbereik hebben. Wij zien graag blije klanten. Daarom kiezen zij zelf hoe persoonlijk ze geholpen willen worden. Onze adviseurs kijken er naar uit om mensen in de vernieuwde winkel te verwelkomen en om even kennis te maken.”