Expositie CameraClubOosterbeek: ‘Klimaatverandering in Woord & Beeld’

Algemeen Kort nieuws

OOSTERBEEK - De CameraClubOosterbeek (CCO) viert dit jaar haar 65-jarige jubileum met een speciale expositie van 1 november t/m 31 december. Deze expositie is in bibliotheek Oosterbeek in het kader van activiteiten rond thema ‘Duurzaamheid’.

De opening is zaterdag 6 november om 14.00 uur, met medewerking van de voormalige dorpsdichter Bianca Hendriks. Daarnaast zijn er diverse activiteiten waaronder de presentatie van een boek met gedichten van internationale klimaatdichters, geïllustreerd met fotowerk van fotografen van de CCO en een lezing op 13 december door fotograaf Bert Spiertz.

De expositie ‘Klimaatverandering in Woord & Beeld’ is een samenwerking tussen de CCC, Poëziefestival Het ParkVertelt-2021 en bibliotheek in Oosterbeek. De CCO-fotografen hebben zowel de schoonheid als de destructie van de klimaatverandering in beeld gebracht. Het resultaat wordt gepresenteerd in deze expositie. Een boekje met een selectie van gedichten en foto’s wordt bij de opening van de tentoonstelling ten doop gehouden.

Op maandag 13 december verzorgt in bibliotheek van Oosterbeek fotograaf Bert Spiertz een lezing in het kader van de expositie. Aanvang 20.00 uur. Toegang € 5,00 euro. Gaarne aanmelden via cameracluboosterbeek@gmail.com