Pap, doe normaal!
Pap, doe normaal! Foto:

'Pap, doe normaal!', voorstelling voor
ouders en hun puberende kinderen

wo 6 okt 2021, 13:35

ARNHEM - Huiswerk moeten maken. Taalgebruik op social media. Sportwedstrijd winnen. De eerste verkering. Het schoolfeest waar van alles gebeurt… Het komt allemaal voorbij in de theatervoorstelling ‘Pap, doe normaal!’, die op zondagmiddag 24 oktober te zien is in Arnhem. Ouders mogen hun kind – van tien jaar en ouder – meenemen om het als gezin te beleven. De toegang is gratis!

“Dit is precies hoe het bij ons thuis gaat. Dat maakt het zo super leuk en héél grappig!”, aldus Stef Scheepers, een puber die met zijn moeder mee was naar de theatervoorstelling ‘Pap, doe normaal!

In die voorstelling zien we een vader die moet omgaan met allerlei voor hem nieuwe situaties nu zijn oudste zoon in de puberteit is. Dat positief aanpakken blijkt nog niet zo eenvoudig… De spanning tussen beiden loopt steeds hoger op. En het jongste kind komt er steeds irritant doorheen.
De uitvoering is op zondag 24 oktober 2021 in Stadstheater Arnhem. De inloop is vanaf 14.00 uur, de voorstelling zelf van 14.30 tot 15.45 uur (zonder pauze).

Bestel je vrijkaartje via: www.papdoenormaal.nl. Daar is ook de trailer te zien.

Let op: vol is vol! Let op: een coronatoegangsbewijs voor iedereen van 13 jaar en ouder is voor deze voorstelling verplicht.


Deze voorstelling is tot stand gekomen mede door Sportbedrijf Arnhem.

www.sportbedrijfarnhem.nl