Clun Chanson Rose-Ile.
Clun Chanson Rose-Ile. Foto:

Chansons klinken in oude kerk

wo 6 okt 2021, 10:02

WESTERVOORT - Vriendenstichting van de Werenfriedkerk (het historische kerkje in Westervoort) heeft weer een concert op stapel staan. Zondag 17 oktober staan chansons uit veel landen op het programma. Het gezelschap Club Chanson Rose-île verzorgt van 15.00 tot 17.00 uur een optreden.

Rose-île brengt onder meer tango's, rumba's, walsen en luisterliedjes in het Frans, Spaans, Duits en Jiddisch. Vrolijke en melancholische melodieën alsook ritmische nummers om op te dansen of om gewoon van te genieten. Zij creëren een intieme sfeer van romantiek en melancholie. 

Kaarten kosten 10 euro (in de voorverkoop 7,50 euro, verkrijgbaar bij Cigo). Vrienden van de Stichting en donateurs met hun introducé betalen 6 euro. Bent u nog geen Vriend? Schrijf u dan in via www.vriendenwerenfriedkerk.nl of tijdens het concert. Reserveert u voor de zekerheid uw kaartjes voor de Vriendenprijs op https://www.vriendenwerenfriedkerk.nl/activiteiten.
Het middagconcert wordt georganiseerd overeenkomstig de van toepassing zijnde coronaregels. Aan de bezoekers zal bij de ingang van de kerk worden gevraagd een test- herstel- of vaccinatiebewijs te tonen. Dit kan ook digitaal met de CoronaCheck-app of via een door u uitgeprint vaccinatiebewijs.