Ook de Kangaroe was aanwezig.
Ook de Kangaroe was aanwezig. Foto:

Kangaroe ziet een geslaagde sportproeverij bij Sios'61

di 5 okt 2021, 16:58

VELP - Bij korfbalvereniging Sios’61 uit Velp was zaterdag 2 oktober een gezellige open dag met een zogeheten sportproeverij. Natuurlijk werd er gekorfbald en was er zelfs een korfbalwedstrijd van het eerste Sios'61 team te zien. 

Voor de inwendige mens waren er heerlijke gratis poffertjes te halen bij de poffertjeskraam. Ook heeft de Velpse jeugd zich vermaakt met kinderyoga en zich kunnen uitleven op het reuze giraffe springkussen en een heuse stormbaan. 

Na afloop sprak de voorzitter nog een paar mooie woorden over de 60-jarige club. Gezellige en grappige anekdotes werden gedeeld met het aanwezige publiek. 

Voor de kleurwedstrijd werden vele mooie kleurrijke kangoeroeklup kleurplaten ingeleverd. "Leuk om te zien dat iedereen zo zijn best gedaan heeft!", aldus de organisatie. De Kangaroe heeft alle kleurplaten goed bekeken en de winnaars zijn: Aivey, Guusje, Gwendolyn en Philine. In de Kangaroeklup categorie hebben een prijsje gewonnen: Adriana, Bram, Lieke, Milou en Mirjam. 

Uiteraard zijn alle kinderen en volwassenen ook welkom op het sportveld aan de Rietganssingel 177 in Velp om gratis te komen meespelen. 

Meer informatie

Meer informatie over de club en het programma kunt u vinden op www.sios61.nl