Deelnemers aan het Vitesse Voetbalkamp.
Deelnemers aan het Vitesse Voetbalkamp. Foto:

Vitesse Voetbalkamp:
drie dagen voetbalplezier

ma 4 okt 2021, 07:50

ARNHEM - Lijkt het jou leuk om drie dagen te voetballen en te schitteren in een gaaf Vitesse Voetbalkamp tenue? In de herfstvakantie is er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar een nieuw Vitesse Voetbalkamp.

Er wordt ditmaal een compleet nieuw programma aangeboden. Naast het aanleren van nieuwe schijn- en passeerbewegingen brengen de deelnemers de aangeleerde skills in de praktijk tijdens verschillende kleine partijvormen. 

Tijdens de Vitesse Voetbalkampen staat plezier drie dagen (dagelijks van 8.30 tot 14.30 uur) voorop. De kosten van deelname aan een Vitesse Voetbalkamp zijn € 169,- en deelname is inclusief een mooi Vitesse Voetbalkampen tenue (shirt, broek en kousen).
Wat mag jij als deelnemer verwachten: een gaaf Vitesse Voetbalkampen tenue; Skill Games uit FIFA 22 op het veld; innovatief voetbalprogramma; een mooie kans om gescout te worden; inclusief twee wedstrijdkaarten voor een wedstrijd van Vitesse; gezonde tussendoortjes en drinken; professionele begeleiding van gekwalificeerde trainers en de Vitesse Voetbalkampen medaille

Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar: voetbalkampen@vitesse.nl

Voor meer informatie kijk op: www.vitesse.nl/voetbalkampen of www.facebook.com/vitessevoetbalkampen