Afbeelding
Foto:

di 5 okt 2021, 14:54

RAM

21 maart t/m 20 april

In het komende weekend heb jij vooral last van energieverlies. Je voelt je moe maar je weet niet waarom. De oorzaak ligt toch echt in teveel inspanning gedurende de afgelopen tijd. Rond volgende week dinsdag knap je weer helemaal op en kun je de wereld aan! Nieuwe plannen gloren aan de horizon.


STIER

21 april t/m 21 mei

Aanstaande zaterdag baal je enorm over het feit dat er alleen maar spanningen zijn tussen jou en de ander. Maar op zondag verdwijnen die als sneeuw voor de zon! Jij bent in ieder geval in een opperbest humeur en je knoopt met iedereen een praatje aan. Rond woensdag moet je oppassen met geld.


TWEELINGEN

22 mei t/m 21 juni

Momenteel valt alles om jou heen zo’n beetje stil. Maar dat belemmert jou niet om in het weekend vooral leuk gezelschap op te zoeken. Jij zult wel degene zijn die de ander moet activeren. Ga samen ergens iets lekkers nuttigen! Vanaf maandag krijgt jouw leven langzaam maar zeker weer wat meer vaart.


KREEFT

22 juni t/m 22 juli

Komende donderdag ben je een beetje down. Je krijgt dan ook niet de allerleukste berichten. Maar op vrijdag knapt jouw humeur weer helemaal op. Je ziet mogelijkheden waar anderen alleen maar blokkades zien. In het weekend ben je erg gevoelig. Waarschijnlijk is het dan beter om je even af te sluiten.

LEEUW

23 juli t/m 22 augustus

Zo onzeker jij je op donderdag voelt, zo zeker voel jij jezelf op vrijdag. Je kunt de wereld aan en je hebt hele goede plannen in je mars. In het weekend kun je tegen iemand aanlopen die uit is op machtsstrijd. Rond volgende week woensdag kom jij helemaal tot jezelf. Je kunt je goed ontspannen.


MAAGD

23 augustus t/m 21 september

Tot en met het komende weekend is het niet goed om iets nieuws te beginnen. Richt je vooral op het afmaken van lopende zaken en zet vooral de puntjes op de i. En omring je vooral met mensen waar jij je goed bij voelt. Vanaf maandag komen nieuwe zaken héél langzaam weer op gang. Ga dus niet ‘rennen’.


WEEGSCHAAL

22 september t/m 22 oktober

Vrijdag en zaterdag zijn er relationele spanningen. Dat kan met je partner zijn maar ook met vrienden of familie. Aanstaande zaterdag verdwijnen die al weer snel en ben je in een communicatieve en open stemming. Rond volgende week woensdag ben je erg nerveus maar je weet niet waar dat vandaan komt.


SCHORPIOEN

23 oktober t/m 21 november

Tijdens het komende weekend heb je te kampen met allerlei relationele verwikklingen. Het lijkt wel alsof er een soort machtsstrijd tussen jou en de ander losbarst. Het is maar goed dat je niet zoveel energie hierin wilt steken. Rond dinsdag heb je allerlei plannen. Neem niet teveel hooi op je vork!

BOOGSCHUTTER

22 november t/m 21 december

De komende week verloopt heel goed voor jou. Rond vrijdag heb je wellicht een uitgesproken mening, maar iedereen is het met je eens. Op zondag verwen je de ander met aandacht en leuke attenties. Rond volgende week dinsdag ben jij heel energiek. Een goed moment om fysiek actief te zijn.STEENBOK

22 december t/m 19 januari

Donderdag is het goed om je gevoelens gewoon te uiten. Dat kan zelfs in je voordeel uitpakken! Op zaterdag ben je vriendelijk tegen iedereen en gun je de ander het licht in de ogen. Maar op zondag slaat je stemming om. Volgende week dinsdag voel je de ander goed aan. Dat wordt erg gewaardeerd.


WATERMAN

20 januari t/m 17 februari

Aanstaande donderdag ben jij voor de verandering degene die vasthoudt aan datgene wat oud en vertrouwd is. Tijdens het weekeind kom je er wel achter dat het beter is om met de ander hierover te onderhandelen. Rond volgende week woensdag voel jij je eerst super maar ervaar je meteen ook teleurstelling.

VISSEN

18 februari t/m 20 maart

Rond vrijdag voel jij je zowel sterk als kwetsbaar. Ach je, iedereen s een vat vol tegenstellingen! Jij ook. Op zondag ben je lief voor de ander, maar wel ten koste van jezelf. Volgende week dinsdag en woensdag staan de planeten goed om tot actie over te gaan. Het is goed als je de leiding neemt!