Bokser Orhan Delibas verzorgt in de Arnhemse Kinderboekwinkel een boksclinic.
Bokser Orhan Delibas verzorgt in de Arnhemse Kinderboekwinkel een boksclinic. Foto:

di 5 okt 2021, 15:30

Boksles van 
Orhan Delibas

ARNHEM - Topsporter worden, of olympisch kampioen, wie wil dat nou niet? Vrijdag 15 oktober komt bokser Orhan Delibas naar de Arnhemse Kinderboekwinkel (Weverstraat 26) om een boksclinic te geven. Hij geeft een korte demonstratie en leert jou het een en ander over boksen. Natuurlijk mag je ook vragen stellen, over boksen, over topsport en over de Olympische Spelen. Orhan Delibas won in 1992 zilver op de Olympische Spelen in Barcelona. Later werd hij profbokser in de Verenigde Staten en tegenwoordig geeft hij les op de boksacademie in Arnhem. Wil jij meer weten over boksen? Over verliezen en winnen, over blessures en over doorzetten? Kom maar langs! Orhan Delibas is tussen 15.00 en 16.30 uur in De Arnhemse Kinderboekwinkel. Deze activiteit is gratis toegankelijk en geschikt voor kinderen vanaf zes jaar.

Jaarlijkse bazaar in de Grote Kerk 

VELP - In de Grote Kerk aan de Kerkstraat in Velp heeft donderdag 14 oktober van 10.00 tot 16.00 uur de door Corona uitgestelde bazaar van 2019 plaats. "Natuurlijk hebben we de spullen van toen bewaard. De opbrengst is bestemd ter verfraaiing van onze kerk. Wij hopen dat we veel mensen mogen begroeten en dat het een geweldige dag mag worden." 

Vrijwilligers 
onderhoud Biljoen

VELP – De hovenier van landgoed Biljoen wil graag in contact komen met enthousiaste mensen ter versterking van de vrijwilligersgroep op landgoed Biljoen in Velp. Elke donderdag werkt een groep vrijwilligers in het monumentale park, waar zij onder andere snoeien, schoffelen en bladruimen. Buiten zijn in een prachtige omgeving, in een gezellig vrijwilligersteam en diverse voordelen die een vrijwilliger van Geldersch Landschap & Kasteelen krijgt staan daar tegenover. Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden op www.glk.nl/vrijwilliger of direct contact opnemen met hovenier Thies Koggel op tel. 06 - 13 50 40 19 of t.koggel@glk.nl.

Vlooienmarkt

WESTERVOORT - Er is zondag 17 oktober van 09.00 tot 16.00 uur weer een grote vlooienmarkt in Sportcentrum Sports Planet de Pals in Westervoort. Aangeboden worden onder meer antiek, snuisterijen, curiosa, brocante, huisraad, kleding en meer. Een kraam huren (4 meter) kost 27 euro, grondplaatsen zijn per 6 meter 22,50 euro. Reserveren via www.animo-vlooienmarkten.nl of bel op woensdag en vrijdag tel. 06-39108152 . Entree 3 euro, kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis.

Wandelen met maanlicht

ARNHEM - Samen lopen in het donker. Je loopt door verstilde bossen, over landweggetjes en langs maanverlichte velden. Je laat alle beslommeringen achter je. Je laat je verrassen door wat je beleeft. Door de duisternis komen al je zintuigen op scherp te staan. Door het stil-zijn hoor je nieuwe geluiden – om je heen én in jezelf. Je overdenkt. Elke volle maan heeft zijn eigen thema, vragen helpen je op weg. Je deelt wat licht en donker voor je betekenen. De wandeling is op 20 oktober om 19.30 uur.  Kijk voor kosten, aanmelding en achtergrondinformatie over verzamellocatie op www.iederal.nl.

Van de Meeberg op de planken

ARNHEM - Thijs van de Meeberg heeft je gemist. Hij is blij nu weer met jou in een afgesloten ruimte te kunnen zijn. Hij heeft jouw advies hard nodig, want er is een probleem boven zijn hoofd gegroeid waardoor alles stagneert en vastloopt. 'Meer dan mogelijk' is het derde soloprogramma van Van de Meeberg. Posttheater - try-out zaterdag 16 oktober om 20.30 uur. Entree: 17,50 euro Kaartverkoop: www.posttheater.nl.