Depotbeheerder Postmus.
Depotbeheerder Postmus. Foto:

Dorcas kledinginzameling

Inleveren in Arnhem-Zuid

do 30 sep 2021, 12:37

ARNHEM - In Arnhem heeft zaterdag 16 oktober een Dorcas kledingactie plaats. Mensen kunnen tussen 10.00 en 12.00 uur bij het inzameldepot van Dorcas aan de Graanhoeve 25 in Arnhem-Zuid (Schuytgraaf) kleding inleveren.

Elk voorjaar en najaar houdt Dorcas Arnhem een kledingactie. Het is een mooie gelegenheid om de kasten weer eens op te ruimen. Tijdens de actie is er gelegenheid om het depot te bekijken en vragen te stellen. Naast kleding kunnen mobiele telefoons, schoenen en huishoudelijk textiel zoals dekens, beddengoed, handdoeken en gordijnen worden ingeleverd.

"De opbrengst van de kleding wordt ingezet voor blijvende verandering in het leven van de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Dorcas moedigt mensen aan om met hun talenten aan de slag te gaan en we helpen hen die te ontwikkelen. Het is een werkwijze die erop gericht is dat men op eigen benen kan staan en een eigen inkomen kan verdienen zonder afhankelijk te blijven. Dat versterkt het gevoel van eigenwaarde maar zorgt ook voor een kansrijke leefomgeving waarin mensen en gemeenschappen tot bloei komen."

Voor meer info: www.dorcasarnhem.nl of via 06-48090786.