Panta Rhei Vocaal (Eelco van Wieringen)
Panta Rhei Vocaal (Eelco van Wieringen) Foto:

Concert met troostende muziek om terug te denken aan overleden dierbaren

wo 6 okt 2021, 11:57

VELP - Ieder mens denkt wel eens terug aan dierbaren die overleden zijn. Vaak nemen we daar niet de tijd voor en blijft het bij een vluchtige herinnering. Veel mensen nemen wel de tijd om stil te staan bij het kleurrijke verleden met mooie, soms moeilijke en ook bijzondere momenten vol liefde, die we gedeeld hebben met die ander die niet meer bij ons is. Panta Rhei Vocaal nodigt u uit om met muziek, beeldende teksten en een kaarsenceremonie de tijd te nemen om overleden geliefden te herdenken. 

Panta Rhei Vocaal zingt vaak bij uitvaarten en kent de troostende werking die muziek kan hebben bij momenten van afscheid en herdenking. Daarom organiseren zij deze herdenkingsbijeenkomst om met ieder die dat wil stil te staan bij zijn/haar overleden geliefden. 

Pianist Gerard Geurts zal delen uit de Canto Ostinato van Simeon ten Holt spelen. Panta Rhei Vocaal is een groep ervaren zangers die onder leiding van Frank Litjens zingt bij momenten van afscheid. Het Allerzielenconcert vindt plaats op zondag 31 oktober om 15.30 uur in de Grote Kerk, Kerkstraat 32 in Velp. Entree € 12.50. Informatie kaartverkoop zie www.pantarheivocaal.nl.