Repair Café in De Groene Vos

do 30 sep 2021, 10:58 Algemeen

ARNHEM - De Groene Vos aan de Hommelseweg 41 in Arnhem verzorgt zaterdag 9 oktober een Repair Café. Tussen 11.00 en 14.00 uur ben je welkom om je spullen te (laten) repareren. Er zijn in ieder geval reparateurs voor elektra aanwezig. Neem voor fiets en textiel contact op met De Groene Vos of kijk op de Facebook- pagina. 

“Kapotte spullen belanden meestal snel op de afvalberg. Maar vaak zijn ze met een eenvoudige reparatie te maken en kunnen ze weer jaren mee. Tijdens het Repair Café repareren handige vrijwilligers van alles en nog wat: senseo’s, strijkijzers, lampen, textiel, speelgoed en meer. De reparateurs dagen bezoekers uit zoveel mogelijk zelf te repareren, uiteraard onder begeleiding van de reparateurs. De reparatie is gratis, wel wordt voor de organisatie een fooi gevraagd.” 

Wil je tijdens het Repair Café het scherm van je mobiele telefoon (laten) repareren? Stuur dan een e-mail naar repaircafe@degroenevos.nl met daarin een beschrijving van je telefoon. Meer informatie over het Repair Café vind je op www.degroenevos.nl of bel naar De Groene Vos: 026 – 7370041.