The Closet Sale Kronenburg: ondernemer voor één dag

ARNHEM - Een kast bomvol kleding, maar niets om aan te trekken: voor velen een bekend probleem. Tijdens The Closet Sale in winkelcentrum Kronenburg in Arnhem krijgt iedereen de kans om voor één dag zijn of haar eigen kledingzaak te openen. Zo krijgen ongedragen items een tweede leven: duurzaam en de verkoop levert een leuk zakcentje op.

Vanaf 21 januari is in winkelcentrum Kronenburg tussen de Hunkemöller en WE Fashion elke dag een nieuwe ‘ondernemer voor een dag' te vinden.

Voor 25 euro krijgen mensen de kans om hun tweedehands kleding, accessoires en home deco geheel in eigen stijl aan de man te brengen. Voor kledingrekken, kapstokken, spiegels, decoratie en toonbank is al gezorgd. Indien gewenst kan men samen met vrienden of familie de winkel delen. 

"Dat hier animo voor is blijkt wel uit de inschrijvingen”, aldus Mark van Dongen, Asset Manager Kronenburg. "Drie dagen nadat inschrijven mogelijk was, zaten we al vol.” Daarom heeft Kronenburg extra dagen opengesteld voor de tweedehands eendaags winkel. Winkelcentrum Kronenburg wordt in de komende jaren getransformeerd tot Full Service Center. Een multifunctionele verblijfplaats waar boodschappen doen, winkelen, vrijetijdsbesteding, zorg, werken en andere dagelijkse behoeften samenkomen. Mark van Dongen: "Kronenburg wordt een plek die een steeds grotere rol krijgt in het leven van de mensen in de wijk en de bezoeker van het centrum. In die transitie is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Met het Closet Sale initiatief willen we ook bezoekers bewust maken van de duurzame keuzes die we als consument hebben.”

Meer informatie over The Closet Sale, de voorwaarden en hoe in te schrijven, kijk op de website:
kronenburgarnhem.nl/closetsale

Concert fanfare

OOSTERBEEK - Het Arnhems Fanfare Orkest onder leiding van Rudy Bôhmer en Muziekvereniging Heyenoord onder leiding van Chiel Volman verzorgen zondag 8 januari het nieuwjaarsconcert. Het concert is in zaal De Lebret aan de Lebretweg 51 in Oosterbeek. Zaal open om 12.30 uur. Het programma begint om 13.00 uur. Er wordt een gevarieerd programma ten gehore gebracht.