Mirjam Wennink van Balance Health & Beauty clinic werkt met de gepatenteerde Icoone® apparatuur.
Mirjam Wennink van Balance Health & Beauty clinic werkt met de gepatenteerde Icoone® apparatuur. Foto:

Start nieuw jaar met Icoone behandeling

ARNHEM - In Arnhem heeft Mirjam Wennink van Balance Health & Beauty clinic de enige praktijk die werkt met de gepatenteerde Icoone® apparatuur. 

"Een zeer effectieve methode voor lymfedrainage, verbetering van de bloedcirculatie, aanmaak van collageen en elastine, vermindering van cellulite, herstel van de natuurlijk functie van de cellen, verlichting van spierpijn, vermindering van rimpels, afvoeren van afvalstoffen, vocht en verbetering van de doorbloeding", aldus Mirjam. 

De Icoone® is een professionele machine voorzien van een LED en LASER toepassing waarmee je de huid kunt opwarmen en de vetcellen kunt minimaliseren. "Als kers op de taart is de machine voorzien van extra behandelkoppen waardoor je de huid kunt verstrakken en verstevigen in het gelaat, hals en decolletés. Dat komt door de microstimulaties in de rollers van de koppen. Alle behandelingen zijn pijnloos, zonder gebruik te maken van injecties of cosmetische chirurgie. Maak een afspraak voor een intakebehandeling, ik leg je graag uit wat dit voor je kan betekenen en laat je voelen hoe de machine werkt." Meander 701 Arnhem, tel 06-14469989, info@balancehb.nl, www.balancehb.nl.