Stefan Boddenberg: nieuw gezicht Tumulus Uitvaart en Rouwhuiskamer Huissen.
Stefan Boddenberg: nieuw gezicht Tumulus Uitvaart en Rouwhuiskamer Huissen. Foto:

Stefan Boddenberg nieuw vast gezicht

van Tumulus Uitvaart en Rouwhuiskamer Huissen

HUISSEN - Tumulus Uitvaart en de sfeervolle Rouwhuiskamer in Huissen hebben een nieuwe eigenaar: Stefan Boddenberg. Om deze overdracht te markeren, bent u van harte uitgenodigd voor een bijzondere overdrachtsavond met thema: “verlies, rouw, veerkracht en over het voortzetten van je leven”.

Vrijdag 2 december, 20.00 uur (inloop 19.30 uur) in de kapel Dominicanenklooster Huissen. De toegang is gratis, wel graag aanmelden via info@tumulus.nl of 026-3258440.

Tumulus Uitvaart en de Rouwhuiskamer

Onderscheidend aan Tumulus is de geheel eigen, liefdevolle, elegante en ‘huiselijke’ manier van samenwerken met nabestaanden. Geen ingehuurde diensten of ‘protocollen’, maar samen met de familie toewerken naar een bijzonder afscheid. In de dagen tussen het overlijden en de uitvaart kan gebruik gemaakt worden van de knusse en onlangs gerenoveerde Rouwhuiskamer in het prachtige historische pand aan de Weverstraat 5 in Huissen.

Vast gezicht

Door een ongeneeslijke ziekte geeft de huidige eigenaresse Cunera Schaapveld het Tumulus-DNA door aan haar gepassioneerde collega: Stefan Boddenberg (34). Stefan zal met zijn waardevolle achtergrond als verpleegkundige én uitvaartondernemer, vanuit dezelfde Tumulus grondhouding de families in de brede regio ondersteunen na een overlijden.

"De Tumulus manier van werken maakt de dood zoveel luchtiger. Ik heb het afscheid door de werkwijze van Tumulus meer omarmd', schreef een dochter van een overledene. ‘Ik realiseer mij dat ik vanaf ons eerste telefoongesprek vormgaf aan een nieuwe, heel fijne herinnering aan mijn vader. Zó afscheid nemen heeft mij geholpen met liefde terug te kijken op het leven dat zíj´n leven was. Op de dood die zíj´n dood was. En ook op het leven dat nu voor míj´ staat. Tumulus heeft mij de instrumenten en de liefdevolle kijk gegeven om verder te kunnen gaan'.

Programma 2 december Kapel Dominicanenklooster Huissen
19.30-20.00 uur: inloop met koffie/thee
20.00-21.15 uur: Muziek, theater en interactie “Troost van Elke Jansen, Harry Heijblok en Stephanie Hulshof (Theatergroep En Toen)
21.15-21.30 uur: Cunera draagt het Tumulus-stokje over aan Stefan

"Na afloop heffen wij samen het glas op de toekomst van Tumulus! Iedereen is van harte uitgenodigd."