Samen met een OV-ambassadeur op pad.
Samen met een OV-ambassadeur op pad. Foto:

Online bijeenkomst én samen op pad

Maak een proefreisje met OV-ambassadeur

ARNHEM - Is reizen met het openbaar vervoer even geleden? Of wordt dit een eerste keer? Tijdens een interactieve online informatiebijeenkomst wordt hier alles over uitgelegd. 

In een klein groepje legt een OV-ambassadeur stapsgewijs uit hoe het aanvragen en het gebruiken van een OV-chipkaart werkt. Via een online verbinding. De informatiebijeenkomst begint om 13.30 uur en duurt maximaal een uur.

Voor het deelnemen hebben deelnemers een telefoon, tablet of computer nodig met camera en microfoon. Na aanmelding via ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl of tel. 038 - 4540130 ontvangen deelnemers een inlogcode. Wie niet precies weet hoe een inlogcode werkt, kan telefonisch op weg geholpen worden. 

Proefreisje

Onder begeleiding van OV-ambassadeurs kan woensdag 23 november ook in de praktijk worden geoefend met het reizen in het openbaar vervoer. Op de stations krijgt u uitgelegd hoe u kunt in- en uitchecken met uw OV-chipkaart en hoe de kaartautomaat werkt. Ook kunt u oefenen met het laden van reissaldo en het ophalen van producten als keuzedag en meereiskorting. Dit proefreisje vindt plaats vanuit Arnhem. Na aanmelding ontvangt u opstapplaats en aanvangstijd.

Meenemen: eigen OV-chipkaart of als u niet in bezit bent van een geldige OV-chipkaart kunt u een eenmalig kaartje kopen. Er wordt op eigen kosten gereisd. Aanmelden via www.ervaarhetov.nl/proefreis of ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl of tel. 038-4540130 (o.v.v. naam, telefoonnummer, e-mailadres, datum en plaats proefreisje). Na aanmelding ontvangt u bericht over tijd en opstapplaats.

www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur