Sanitairkamer in Zevenaar.
Sanitairkamer in Zevenaar.

Nieuwe showroom op woonboulevard van Zevenaar

Sanitairkamer doet mee met Black Friday

ZEVENAAR - Heb je de nieuwe showroom van Sanitairkamer in Zevenaar al gespot? Met 700m2 aan inspiratiehoekjes, de nieuwste badkamertrends en een ruime keuze aan sanitair heeft deze winkel sinds juli een plek op de woonboulevard van Zevenaar. 

De toppers van deze showroom in Oost-Nederland staan zes dagen per week met een grote glimlach en een bakje koffie klaar. Ze vertellen je de populairste badkamerstijlen, geven je advies hoe jij jouw badkamer het beste kan indelen en natuurlijk ook welk sanitair er goed in jouw badkamer en/of toilet past. Gegarandeerd persoonlijk advies? Ga naar www.sanitairkamer.nl/afspraak en maak een afspraak.

Steeds meer mensen uit de omgeving hebben deze winkel vol sanitair ontdekt, maar ook meer naar de Duitse grens en uit omgeving Arnhem komen klanten. Door de vele soorten badkamerstijlen is er dan ook voor ieder wat wils. De complimenten gaan dan ook vooral over het grote aanbod en de netheid van de zaak.

Black Friday

Ook dit jaar doet Sanitairkamer mee met Black Friday én dit keer voor het eerst met de showroom in Zevenaar. Ze trappen het grote weekend knallend af op 24 november om 18.00 uur met een drankje. Ook de rest van het Black Friday weekend zijn ze geopend en geven ze korting, ook korting!

Sanitairkamer Zevenaar, Hengelder Edisonstraat 56C Zevenaar, tel. 0316-445566