Mahjong Club De Gouden Draak start beginnerscursus

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Mahjongclub De Gouden Draak start maandag 31 oktober een beginnerscursus voor iedereen die dit spel wil leren spelen. Tijdens de cursus van acht maandagavonden van 19.30-21.30 uur wordt op eenvoudige wijze de basisregels van het mahjong uitgelegd.

Mahjong is een Chinees strategiespel dat over de hele wereld wordt gespeeld in allerlei varianten. In de cursus leer je Mahjong volgens de internationale vastgelegde regels MCR, Mahjong Competition Rules. De Nederlandse Mahjongbond organiseert toernooien zowel voor competitiespelers als recreanten.

De cursus wordt gegeven in Zyp25 aan de Zijpendaalseweg 25 in Arnhem. Deelname kost 60 euro. Na zes avonden is alle basiskennis behandeld. De laatste twee avonden zijn optioneel en vooral bedoeld om wat meer speelervaring op te doen. Na de cursus heb je voldoende kennis om mee te spelen met de club of in thuisverband te spelen. Je kunt ook lid worden van Mahjongclub De Gouden Draak.

De komende tijd verzorgt de Gouden Draak op verschillende plaatsten demonstraties. Deze worden aangekondigd op www.goudendraak.com. Informatie en/of opgave: cursus.goudendraak@gmail.com of tel. 06-41745057.