Huibert van Verseveld tussen de boeken. (Foto: Lisette Ruzius)
Huibert van Verseveld tussen de boeken. (Foto: Lisette Ruzius) Foto: Lisette Ruzius

Pop-up boekenmarkt nu ook in Arnhem

ARNHEM - De pop-up boekenmarkt van Huib History Books strijkt voor de eerste keer neer in Arnhem en wel op de zaterdagen 6, 13 en 20 augustus op het adres Santkamp 9. Drijvende kracht achter deze markt is Huibert van Verseveld.

Huibert had heel veel boeken en moest thuis ruimte maken. Zijn privéverzameling van meer dan 1000 boeken over de Tweede Wereldoorlog verkocht hij toen op een eenmalige markt. Die grote verzameling had hij aangelegd om zich in te lezen voor zijn zelf uitgegeven boeken ‘Het dagboek van Johannes van Kooten tijdens WOII in Elst’ en 'Het dagboek van Henk Honders'. Binnenkort komt deel drie van deze reeks uit.

De boekenmarkt in Arnhem is op zaterdag 6, 13 en 20 augustus steeds van 10.00 tot 16.00 uur. De markt bestaat uit ruim 25.000 tweedehands boeken. Er zijn onder meer thrillers, romans, Engelstalige boeken, fantasy, spiritueel, theologie, lokale, creatief, kook- en geschiedenisboeken. 

Verder is er een speciale afdeling over de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Aan de muren hangt kunst en ook cd's, lp's, dvd’s en spelletjes zijn verkrijgbaar. 

Meer informatie via 
huibhistorybooks@gmail.com