'De grootste markt van
Gelderland' is weer terug

ARNHEM - Na twee Corona-jaren heeft op Hemelvaartsdag donderdag 26 mei van 08.30 tot 17.00 uur wederom de traditionele Hommelsemarkt plaats.

De Hommelstraat, Hommelseweg, Agnietenstraat en Onder de Linden worden omgetoverd tot 'De grootste markt van Gelderland'. De Hommelsemarkt trekt jaarlijks zo'n 60.000 bezoekers. Meer dan 250 markkramen aangevuld met verkoopwagens vullen de straten. 

Het ruime aanbod bestaat uit dames-, heren- en kinderkleding, huishoudartikelen, lingerie, dierenbenodigdheden, sieraden, dekbedden en meer. En natuurlijk zijn er heerlijke hapjes te verkrijgen zoals Turkse lekkernijen, oliebollen, poffertjes, visspecialiteiten en ijs. De ondernemers aan de Hommelstraat en Hommelseweg bieden hun verkoopwaren via marktkramen voor hun zaak aan. Vanwege de verwachte drukte adviseert de organisatie bezoekers zoveel mogelijk met openbaar vervoer of met de fiets te komen.

De Hommelstraat, Hommelseweg, Agnietenstraat en Onder de Linden zijn vanaf 25 mei 17.00 tot 26 mei 22.00 uur afgesloten voor verkeer en is het verboden te parkeren in verband met de op- en afbouw van de Hommelsemarkt. Meer info: www.hommelsemarkt.nl.