Boys named Sue.
Boys named Sue. Foto:

Muziek en leven van Johnny Cash

DUIVEN - Vrijdagavond 20 mei staat de Ogtent in Duiven in het teken van de muziek en het leven van Johnny Cash. Om 19.00 uur draait de film Walk the Line bij Filmhuis Bij Bert. Entree 4,00 euro. Om 21.00 uur begint het concert van Tributeband Boys named Sue. Entree 10 euro (combiticket 12,50 euro).

Boys named Sue is dé Johnny Cash band. Iedereen houdt van Johnny Cash en zingt de liedjes van Cash mee. Met hun energie en enthousiasme maken de vijf ras-muzikanten van ieder optreden één groot feest. Boys named Sue speelt de liedjes van Cash niet klakkeloos na. Johnny Cash is uniek, bijzonder en niet te imiteren. De energie, opwinding, rebellie en ontroering die Cash opriep, die kun je terugvinden bij een Boys named Sue optreden. 

Walk the Line is een film uit 2005, over het leven van de Amerikaanse zanger Johnny Cash en zijn huwelijk met June Carter Cash, gespeeld door respectievelijk Joaquin Phoenix en Reese Witherspoon. De film is gebaseerd op de verschillende (auto)biografieën.

Reserveren verplicht. Vol=Vol. Kaarten via www.deogtent.nl. Kies film, concert of combiticket! De bevestigingsmail is tevens uw entreebewijs.