Bezoekers kijken naar de documentaire ‘Tussen Blauwe Golven en Groene Corridor’ van Hans van Houwelingen & ArtezTeam. (Foto: Django van Ardenne)
Bezoekers kijken naar de documentaire ‘Tussen Blauwe Golven en Groene Corridor’ van Hans van Houwelingen & ArtezTeam. (Foto: Django van Ardenne) Foto:

Purple Sky and Blue Waves

ARNHEM - Bij Omstand - presentatieruimte voor actuele kunst - aan de Van Oldenbarneveldtstraat 92A in Arnhem is t/m 22 mei de expositie Purple Sky and Blue Waves te zien.

Hoe wordt publieke ruimte ingericht en wie bepaalt eigenlijk waar het voor wordt gebruikt? Wat zijn de menselijke verhoudingen tot dit onderwerp en hoe kan je daar als persoon invloed op uitoefenen? Dát is het onderliggend thema van de tentoonstelling Purple Sky and Blue Waves.

De kunstenaars in deze tentoonstelling kiezen allen nadrukkelijk voor het medium film of video om in te werken en zijn, ieder op volstrekt eigen wijze, nauw betrokken bij omgevingen. Ze stellen daarbij vragen over hun eigen dagelijkse omgeving, omgevingen die verboden zijn of creëren juist eigen omgevingen en leggen dit alles vast om het met ons te kunnen delen. 

Deelnemers

Deelnemende kunstenaars: Tanja Engelberts, Valentina Gal, Bram Kuypers & Lennart de Neef, Salim Bayri, Hans van Houwelingen, Ioanna Mitza en Geert Mul.

Open: vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Feestelijke afsluiting van de tentoonstelling op 22 mei vanaf 16.00 uur. Meer informatie via rob@omstand.nl, tel. 06 -19868165 en via www.omstand.nl.




Afbeelding