Haley Messick.
Haley Messick.

Dansworkshops met Haley Messick in Arnhem

ARNHEM - Haley Messick verzorgt zaterdag 21 mei twee dansworkshop in Arnhem. Dat gebeurt bij MaxStudios aan Parelmoerwolk 9 in Arnhem.

Haley is een professionele danseres en choreografe uit Los Angeles. Ze werkt al sinds haar 8ste in de 'dance industry' en staat tot op de dag van vandaag op de grootste podia ter wereld. 

Zo heeft ze opgetreden met onder meer Jennifer Lopez, Rihanna, Charlie Puth, J. Balvin, Cloe Bailey, Helene Fischer en nog veel meer. Daarnaast treedt ze op bij de wereldberoemde Grammy's en Super Bowl. 

"Als ze niet tourt als danseres, deelt ze haar kennis en vaardigheden door workshops te geven bij dansstudio's over de hele wereld. Haley is een veelgevraagde dansdocente / choreografe bij een van de bekendste dansscholen van Amerika; Millennium Dance Complex. Om je een trip naar LA te besparen, laten we haar overvliegen en kun je eenmalig een onvergetelijke workshop van haar ervaren hier bij ons!", aldus MaxStudios. 
Meer info: www.maxstudios.nl/workshops.


Alzheimer Café

ARNHEM - De diagnose dementie zorgt voor grote veranderingen in het leven van mensen. Het Alzheimer Café Arnhem staat dinsdag 17 mei stil bij praktische veranderingen na de diagnose dementie. 

Met informatie over medische zaken, financiën, zorgprofessionals, intimiteit en seksualiteit, vervoer, wonen, communicatie en hobby's na de diagnose dementie. Met speciale aandacht voor het autorijden. De bijeenkomst voor mantelzorger, persoon met dementie, geïnteresseerde of zorgverlener is in Rozet Bibliotheek Presikhaaf aan Laan van Presikhaaf 7 in Arnhem van 19.30 tot 21.00 uur. Heeft u vragen, dan kunt u terecht op alzheimercafe.arnhem@alzheimervrijwilligers.nl of tel. 06 - 2740 2335.

Open repetities Kamerkoor

OOSTERBEEK - In het kader van de landelijke actie 'Zet je koor op de kaart'" houdt het Oosterbeeks Kamerkoor open repetities op dinsdag 24 en dinsdag 31 mei.

Wil je zelf ervaren hoe het koor ontspannen en serieus samen muziek maakt? Kom dan op genoemde dinsdagavond(en) van 20.00 tot 22.00 uur naar Concertzaal Oosterbeek aan de Rozensteeg 3 in Oosterbeek. Het gemengd koor zingt merendeels klassiek, van zowel oude als eigentijdse componisten. De meeste sopranen, alten, tenoren en bassen zijn boven de 50 jaar. Binnen ons koor is vooral behoefte aan mannenstemmen maar ook (hoge) sopranen en een enkele alt zijn welkom. Wil je je van tevoren aanmelden? Stuur dan een mail naar info@oosterbeekskamerkoor.nl. Voor meer informatie kijk op: www.oosterbeekskamerkoor.nl.

Hoofdreiscoupé in woonzorgcentrum

ARNHEM - In Woonzorgcentrum Heijendaal in Arnhem is deze week een Hoofdreiscoupé geopend. De Hoofdreiscoupé is een realistische treincoupé, waarmee Alzheimer Nederland en NS mensen met dementie de mogelijkheid willen bieden om fijne herinneringen op te halen en contact te maken. "Daarnaast willen wij mensen weer laten ervaren hoe het is om met de trein te reizen, zonder dat zij daar de deur voor uithoeven. Kijkend uit het raam van de coupé, glijdt het landschap voorbij. Hierdoor lijkt het alsof de trein echt over het spoor rijdt. Bewoners van verpleeghuizen kunnen samen met hun familie de coupé bezoeken." De Hoofdreiscoupé gaat langs meerdere verpleeghuizen en blijft per locatie één maand staan. Een hoofdconductrice begeleidt de bewoners tijdens hun ‘treinreis'.