Afsluiting Volkerakstraat en Driepoortenweg

ARNHEM - Het asfalt op de Volkerakstraat en Driepoortenweg is versleten en wordt daarom vervangen. De werkzaamheden duren nog tot en met dinsdag 17 mei. Tijdens de werkzaamheden zijn de twee wegen afgesloten voor doorgaand verkeer.

Vanaf de kruising met de Pieter Calandweg is de Driepoortenweg open. De werkzaamheden aan de Driepoortenviaduct lopen tot 20 mei door.

De weg is afgesloten voor doorgaand autoverkeer, ook in het weekend. Bestemmingsverkeer kan met (grote) hinder langs de werkzaamheden. Tijdens het asfalteren op maandag 16 mei is de weg ook afgesloten voor bestemmingsverkeer. Er wordt van 07.00 uur tot 16.00 uur aan de Volkerakstraat en Driepoortenweg gewerkt. 

Het fietspad op de Volkerakstraat blijft open. Een deel van het fietspad op de Driepoorterweg is afgesloten om aan het viaduct te werken. Fietsers kunnen ter plekke een omleidingsroute volgen.

De twee straten worden tegelijkertijd aangepakt zodat de wegen maar één keer hoeft te worden afgesloten. Nood- en hulpdiensten kunnen altijd langs de werkzaamheden heen. Tijdens de werkzaamheden wordt u gevraagd uw auto buiten het werkgebied te parkeren. U kunt uw afval gewoon volgens schema aan straat zetten. De bussen rijden tijdelijk een andere route. 


Kijk voor actuele reisinformatie op de website van Breng.