NN Rivals Run: Arnhem versus Nijmegen

ARNHEM - Op zondag 3 juli is de eerste editie van de NN Rivals Run. Hardlopers uit Arnhem, Nijmegen en omstreken kunnen zich nu aanmelden voor dit hardloopevenement. 

De 250 hardlopers die zich weten te kwalificeren, verdedigen aangevoerd door teamcaptains Bram Som (Arnhem) en Jasmijn Lau (Nijmegen) de eer en trots van hun stad. 

Het team dat al eerste met 200 deelnemers finisht in het tussen Nijmegen en Arnhem gelegen Elst, wint. Wie deel wil uitmaken van dit selecte groepje hardlopers, kan vanaf nu strijden om een plek in de selectie.
Om te kwalificeren worden hardlopers geacht een route van minstens 10 kilometer te lopen, bijgehouden door hun favoriete running app (zoals Strava, of Runkeeper). De gemiddelde snelheid, die wordt gemeten door de app, geldt vervolgens als graadmeter.

Screenshot

De beste lopers verdienen een plek in de selectie door hun prestatie (een screenshots van de route die de potentiële kandidaat heeft gelopen) via WhatsApp te delen met Bram (Olympiër en voormalig Europees kampioen) of het 23-jarige toptalent Jasmijn. 

De snelle vrouwen en mannen uit Arnhem en Nijmegen kunnen zich aanmelden via www.nnrivalsrun.nl om zo op de hoogte te blijven. Vanaf dit moment kunnen de hardlopers zich tot en met 14 juni kwalificeren door bij de snelste 250 lopers van de stad te zitten over een afstand van minimaal 10 kilometer. 

Contact met teamcaptain

Voor Team Arnhem deel je jouw activiteit met Bram op 06 - 45 53 06 74 Ga je voor Team Nijmegen? Stuur dan jouw activiteit naar Jasmijn op 06 - 49 53 88 02.

Ranglijst

Wekelijks wordt via hardlopen.nl de ranglijst per stad gecommuniceerd. Houdt de site dus in de gaten en zorg dat jij jouw plekje bemachtigd.