Piet
Piet Foto:

Huisdier van de Week

ARNHEM - Piet (09-06-2021) is een energieke, vrolijke hond die gedreven is om te leren. Hij heeft graag een taak en loopt dan ook het liefst met een speeltje in zijn bek. 

Piet is speels en ondeugend. Als hij te veel ruimte krijgt zal hij de nieuwe eigenaar snel uitproberen. Een consequente opvoeding is dus noodzakelijk. 

Piet is graag in je buurt en dol op knuffels. Alleen zijn kan hij nog niet zo goed en moet dat nog leren. Er zal toezicht moeten zijn op dekentjes en speeltjes, omdat hij die nog wel eens wil slopen. Met het speeltje in de bek, kan hij netjes aan de lijn lopen. Of hij zindelijk is, weten we niet, maar hij doet steeds vaker zijn behoefte buiten. 

We zoeken voor Piet iemand die ervaring heeft met het ras en die al Piet's energie en enthousiasme in goede banen kan leiden. We plaatsen hem graag in een 1 of 2 persoonshuishouden, zonder kinderen. Piet krijgt op het moment speciale voeding voor de ontlasting. Het kan zijn dat hij in de toekomst over kan op ander voer. Diernummer: 31305 https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/piet/ 

De andere dieren die een nieuw thuis zoeken, vindt u op de website www.dierentehuisarnhem.nl.