Genomineerden SJOA Talent Award 2022

ARNHEM - De ereleden van Sociëteit Jong Ondernemend Arnhem (SJOA) zijn tien jaar geleden met het initiatief gekomen voor een SJOA Talent Award. 

De vier ereleden zijn Désirée Albers, Harry Corbeek, Michiel van Drunen en Marcel Donders. De eerste SJOA Talent Award werd eind 2011 uitgereikt aan Dave Aaldering. 
Dit jaar wordt er weer een talent gekozen. Van de enorme lijst kandidaten zijn er uiteindelijk 3 leden genomineerd op basis van de opgestelde criteria en selectieprocedure. Dat zijn Arno Kwint (Merged Content Creators); Bart Hendriks (Wattsun pop-up power) en Sybren Bies (Sybotanica).

De SJOA Talent Award is meer dan een prijs alleen. Naast coaching op het gebied van branding, marketing, financiële en fiscale zaken door de vier ereleden van de Sociëteit, ontvangt de winnaar ook diverse gesponsorde prijzen. De winnaar van de SJOA Talent Award 2022 wordt begin juni tijdens het SJOA 25 jaar feest bekendgemaakt.


Benefiet voor slachtoffers oorlog Oekraïne

VELP - In de RK kerk Onze lieve Vrouwe Visitatiekerk aan de Emmastraat in Velp wordt zaterdag 21 mei een benefietconcert gegeven ten bate van de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Aanvang 19.30 uur (zaal open 19.00 uur). Entree 20 euro (CJP/Gelrepas 10 euro). Medewerking verlenen het Oekraïens Lysenko koor, Harmonie Unisono Velp en Frank van Merwijk (organist). De helft van de opbrengst gaat naar een project van het Lysenko koor (ziekenhuis in de Oekraïense stad Dolyna), de andere helft naar steun aan de oorlogsslachtoffers. Kaarten bestellen door overmaken van 20 euro op NL44 INGB 000 2044 764 t.n.v. RK Parochie St. Eusebius o.v.v. ‘Benefietconcert Oekraïne'.


Ook kan men doneren door geld over te maken op genoemd banknummer.