Vrijwilligersvacature van de week: publieksbegeleider State of Fashion 2022

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Op verschillende locaties in het centrum van Arnhem heeft van 3 juni tot en met 10 juli State of Fashion 2022 | Ways of Caring plaats. Word jij een van de vrijwilligers die de bezoekers van de internationale tentoonstelling, interventies en workshops gastvrij gaat ontvangen? 

State of Fashion is een internationaal mode-event dat zich richt op een duurzamer en eerlijker modesysteem. Als vrijwilliger bemens je een informatie- en ticketpunt of ontvang je bezoekers op de tentoonstelling in de Eusebiuskerk of op een van de vijf locaties in de stad waar activiteiten plaatsvinden. Zo komt er onder meer een kleding-uitleen en een Recovery Garden. Belangrijke onderdelen van State of Fashion zijn interacties met het publiek in de vorm van lezingen, workshops en activiteiten, waarbij de vrijwilligers een actieve rol vervullen. Voor enkele taken volgen vrijwilligers een training.

Als publieksbegeleider ben je het visitekaartje en het eerste aanspreekpunt voor het publiek. Je bent minimaal 18 jaar oud en beheerst de Nederlandse taal en/of het Engels goed. Je hoeft geen kennis te hebben van mode maar hebt je wel verdiept in het verhaal dat State of Fashion. Je werkt gemiddeld 1 dag (of 2 halve dagen) per week gedurende de bijna 6 weken van State of Fashion. Totaal dus minimaal 5 of 6 dagen.

Je wordt begeleid door een vrijwilligerscoördinator, wordt via nieuwsbrieven geïnformeerd en voor lunch en koffie/thee wordt gezorgd. Voor meer informatie en aanmelding: Carolijn Wessels, tel. 06-52 68 57 48 of via vrijwilligers@stateoffashion.org

Informatie over andere vrijwilligersvacatures vind je op www.vrijwilligerscentralearnhem.nl.