Geuzenkermis bij Arnhemse scoutinggroep

Spookhuis, springkussen en draaimolen

ARNHEM - Op zaterdagmiddag 21 mei presenteert scoutinggroep De Geuzen de knotsgekke Geuzenkermis. Het feest is geopend voor ouders en kinderen van 12.00 tot 17.00 uur bij de Rotsblokken aan de Diependalseweg 3 in Arnhem (naast MariĆ«ndaal). 

"Elk kind krijgt een strippenkaart voor allerlei activiteiten, zoals een spookhuis, een springkussen, een draaimolen en veel meer. Dat wil je niet (ker)missen", aldus de scoutinggroep.

Hout hakken

Scoutinggroep De Geuzen biedt kinderen, groot en klein, de mogelijkheid om elke week weer leuke activiteiten te ondernemen, zoals speurtochten, spelletjes, knutselen, hout hakken of vuurtje stoken. Het gaat om samenzijn, samen dingen ondernemen en gewoon lekker samen plezier maken, zowel in het bos, als bij en op het water. 

Twee clubhuizen

In Arnhem beschikt De Geuzen over twee clubhuizen: een op het land op landgoed Mariƫndaal (De Rotsblokken), en een clubhuis aan de Rijn achter het Elektrum aan de Klingelbeekseweg (De Haven). Hoogtepunt elke jaar zijn de zomerkampen per speltak (leeftijdsgroep).
Elke vrijdagavond en zaterdag hebben De Geuzen een uitdagend programma vol plezier waarbij elk kind vanaf 5 jaar van harte welkom is!

Vrijwilligers

"Daarnaast zijn we altijd op zoek naar aanvulling van onze leidingteams. Zowel mannen als vrouwen. Wel of geen Scoutingervaring maakt niet uit." En ook vrijwilligers voor andere werkzaamheden zijn altijd welkom.

Voor meer informatie of om een keer te komen kennis maken, kijk op www.degeuzenarnhem.nl. Voor meer informatie, mailen naar 
secretariaat@degeuzenarnhem.nl.