Vaccineren tegen corona blijft mogelijk in Gelderland-Midden

ARNHEM - Na een drukke periode neemt het aantal bezoekers bij de vaccinatielocaties af. Tegelijkertijd blijft vaccineren tegen corona belangrijk voor iedereen die zichzelf of kwetsbare mensen in de omgeving wil beschermen.

GGD Gelderland-Midden kiest er daarom voor om een aantal goedbezochte vaccinatielocaties open te houden. "Ook zijn we op veel plaatsten in de regio aanwezig met de vaccinatiebus." 

De vaccinatielocaties in Arnhem (en Ede) blijven geopend. Op deze locaties ben je welkom voor een corona basisvaccinatie (1ste of 2e prik), de booster of een herhaalvaccinatie voor 60-plussers. Je kunt in Arnhem zowel met als zonder afspraak langskomen tijdens onderstaande openingstijden. Op zondagen en feestdagen gesloten.

-Winkelcentrum Kronenburg (in de gang bij de Etos) aan Kronenburgpassage 86 in Arnhem op dinsdag van 12.00 tot 18.00 uur, donderdag van 12.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.
- Presikhaaf aan Kermisland 110 in Arnhem op maandag en woensdag van 08.00 tot 16.00 uur, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.
"We zetten ook pop-up locaties en prikbussen in door de hele regio. Zodat inwoners zonder afspraak direct dichtbij hun coronavaccinatie kunnen halen." Voor meer info: ggdgm.nl/vaccinatiebus.


De vaccinatielocaties in Duiven, Elst en Voorthuizen zijn vanaf 25 april gesloten. "In deze plaatsen blijven we regelmatig aanwezig met de prikbus. Mocht het coronavirus dat nodig maken, dan schaalt GGD Gelderland-Midden snel weer op naar meer vaste locaties. Zodat we snel zoveel mogelijk mensen kunnen helpen."