Focus Junior in meivakantie

Algemeen Kort nieuws

ARNHEM - Kom vakantie vieren in Focus Filmtheater aan het Audrey Hepburnplein in Arnhem. Traditiegetrouw staat bij Focus de meivakantie (23 april t/m 8 mei) in het teken van Focus Junior. Elke dag is er wat te zien of te doen voor kinderen vanaf 3 jaar.

Voor de allerkleinsten vertoont Focus Buurman & Buurman hebben een nieuw huis (3+), een compilatie van de leukste filmpjes van de wereldberoemde stuntelende buurmannen die van iedere klus een grote puinhoop maken. 

Ook is de grappige animatie Kop op! (6+) te zien waarin drie vrienden ontdekken dat ze van hoofd (en leven) kunnen wisselen. En de kleurrijke Oscarwinnaar Encanto (6+) over de buitengewone Colombiaanse familie Madrigal. 

Voor de oudere kinderen vertoont het filmtheater het ontroerende Hitler heeft mijn roze konijn gestolen (8+) en het bekroonde Waar is Anne Frank? (NL, 9+), waarin Kitty, de denkbeeldige vriendin van Anne Frank, tot leven komt en je meeneemt in haar dagboek. 

Op dinsdag 3 mei is er een gratis pauze-activiteit bij Kop Op! om 10.45 uur en op vrijdag 6 mei bij Buurman en Buurman hebben een nieuw huis (3+) om 10.45 uur.

Verder kun je tussen 11.30 en 16.00 uur pannenkoeken komen versieren (en opeten). Info en tickets: www.focusarnhem.nl.