Expositie ‘En Plein Air in Arnhem’

Algemeen Kort nieuws

 ARNHEM - In de lente van 2020 hadden de Arnhemse kunstenaars Sophie Bekkering en Sabina Wörner het idee om buiten te gaan schilderen. Die schilderijen zijn, samen met ander werk, te zien van 8 mei tot 10 juli in het Wijkcentrum Bakermat aan de Van Nispenstraat 139 in Arnhem.  

“Hoewel de lente van 2020 veel ellende met zich meebracht, was de natuur in alle onschuld aan het opbloeien en mooier dan ooit. Het licht in de parken van Arnhem was zo stralend, de lucht zo schoon! Zo hadden wij het al lang niet meer gezien. Samen ontdekten we magische plekken in de schitterende parken en bossen van Arnhem en omgeving.” 

Met open blik en zintuigen gaven beide kunstenaars zich er aan over. Met de ervaring en de waarneming van de kunstenaar schilderden zij naast elkaar en verwerkten zij hun indrukken ieder op hun eigen manier. Tot herfst 2021 schilderden Sabina en Sophie buiten en ontstond er en mooie serie ‘en plein air’ schilderijen. 

Feestelijke opening zondag 8 mei om 15.00 uur met première van catalogus Vier ogen, film over het project van Feike Santbergen en openingswoord met Angeline Bremer-Cox.

Openingstijden expositie: maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur. Voor een privé rondleiding graag contact opnemen via www.sabinawoerner.com of www.sophiebekkering.com.