Dansen voor vrede: benefietavond voor Oekraïne

ARNHEM - In de Parkstraatgemeente Arnhem (ingang Kastanjelaan 22e) heeft zondag 10 april een benefietavond plaats voor Oekraïne. De avond heeft als motto: 'Dansen voor vrede'.     

Het programma van de benefietavond bestaat uit een meditatie van universele liefde door trainer en coach Mathilde Lub van De Academie voor Liefdevol Leiderschap.

Verder een verhaal over de kunst van het geven door verhalenverteller Jan Tijssen van Bezielende verhalen en een biodanza workshop van biodanza docenten Hellen Petterson en Kim van der Klis met het thema Dansen voor vrede. 

Parkstraatgemeente Arnhem stelt de ruimte kosteloos beschikbaar zodat de volledige opbrengst ten goede komt aan de mensen in Oekraïne. Inloop 19.00-19.30 uur. Programma start om 19.30 uur.
Deelname: de organisatie vermeldt een richtbedrag van 20,00 euro per persoon (meer of minder mag ook, afhankelijk van de financiële draagkracht). Aanmelden is niet nodig. Je betaalt je bijdrage bij binnenkomst.

"Iedereen is welkom! Ook mensen zonder biodanza ervaring. Neem dus gerust je vriend, vriendin, collega, buurvrouw, vader of moeder mee naar de benefietavond", meldt de organisatie. "We hopen je te verwelkomen op de benefietavond en samen het verschil te maken." Bij vragen stuur een e-mail naar
info@biodanzametkim.nl.